27-11-08

Brian Wilson signeert

decoration

Brian Wilson

 

Brian Wilson heeft altijd een apart gevoel voor humor gehad.

Aan het einde van de jaren tachtig begon hij, na een lange periode van zware psychische problemen, voorzichtig aan een comeback. Zijn psychiater vond het therapeutisch nodig dat hij ook opnieuw zou gaan optreden.

Na afloop van zo een show, ergens in Californië, kreeg Brian bezoek van Don Henley. De opper Eagle wou graag een handtekening van het legendarische genie achter de Beach Boys. Hij had speciaal daarvoor een exemplaar van diens recente solo LP meegebracht. 

Brian nam een pen en begon te schrijven: "to a great songwriter, from Brian Wilson".

Maar net wanneer hij de hoes terug wou geven, bedacht hij zich. Hij streepte "great' door en schreef in plaats daarvan: "good".

 

 


'Love And Mercy' uit 1988

 

Commentaren

Toffe site Toevallig op je blog terecht gekomen en was meteen geboeid. Ik heb je gelinkt op m'n blog. Ik houd ontzettend van muziek maar schrijf er bijna nooit over. 't Is al bij al vreselijk subjectief. Maar daar jouw muziek ook mijn muziek is dacht ik er goed aan te doen om je stekje onder de aandacht van de bevolking van europa te brengen. Ik hoop dat mijn 3 (lees en schrijf: drie) vaste bezoekers ook af en toe naar hier komen afzakken.

Gepost door: Urbain Alpain | 30-11-08

bescheiden @ Urbain: drie bezoekers slechts, dat geloof ik niet. Het duurde even eer ik het concept zag, maar er staat echt heel grappige dingen tussen.
Heb je ook mijn andere blog al eens bezocht?

Gepost door: Peerke | 02-12-08

De commentaren zijn gesloten.